Megbízható, olcsó és professzionális autómentést szeretne? Hívjon minket, nem fog csalódni!

Autómentés Budapesten

Az autómentés Budapest terülén belül “azonnali” minden megkezdett óra: 15.-e.- ft

Belföldi és nemzetközi autómentés árak


  • 1 db szgépkocsi 110 – 140 Ft/km (súlyfüggő)

  • 2 db szgépkocsi 140 – 160 Ft/km (súlyfüggő)

  • 3 db szgépkocsi 150 – 180 Ft/km (súlyfüggő)

Több személygépkocsi esetén kérjen egyedi árajánlatot akár telefonon, akár írásban. Amennyiben a mentés nem SOS, úgy igénybe veheti a visszfuvar lehetőségét is hogy autóját jóval kedvezőbb áron tudjuk hazafuvarozni.

Autómentés belföldön és külföldön

Autómentés belföldön és külföldön

Miért válasszon minket?

Az autóval lerobbanni sehol sem jó, de akár Magyarországon, akár külföldön történik meg, ránk számíthat. Nem csak egyszerűen azt vállaljuk hogy a kocsit hazaszállítja kollegánk, de arra is van lehetőség néha, hogy csereautót vigyünk.

Ha a gépjárművet nem lehet a helszínen rendbeszedni, úgy azt hazaszállítjuk de úgy, hogy közben Önt sem hagyjuk cserben:

Az Önök hazautazásában is segítünk, tudunk vinni külföldre “csereautót” ami kizárólag hazautazásra használható.- ez + ft.-

a.) Az autómentővel , a legritkább esetben van lehetőség személy szállitására.

b.) Csereautót biztosítunk kérésére. Az összes fuvarköltség +10%-áért cserébe ingyenes csereautót biztosítunk az Ön és családja számára, így önállóan, külön autóval tudnak hazajönni. Így sokkal olcsóbban lehet megúszni a problémát, mintha akár külföldön, akár itthonról bérelni autót.

Autómentés országok szerint

A külföldről történő autómentés során ugyanazokkal az árakkal dolgozunk mitnha itthonról mentenénk, viszont az autópálya díját az itt feltüntetett áraink nem tartalmazzák. Mivel az árak tájékoztató jellegűek, azt javasoljuk hogy hívjon minket telefonon ha bajba kerül és azonnal egy az Ön számára szóló árajánlatot tudunk Önnek adni.

Az alábbi országokból van szüksége autómentésre? Akkor hívjon minket most bizalommal!

Belgiumból, Hollandiából, Franciaországból, Angliából, Németországból, Svájcból, Olaszországból, Horvátországból és Szlovéniából.